Om oss

Besteadvokat Bodø hjelper deg som privatperson til å finne den riktige advokaten til en god pris. Vi har en nettside med god informasjon så du har alt på et sted, samtidig som vi har en tjeneste som gjør at du kan hente inn tilbud fra mange advokater raskt. Denne tjenesten er helt uforpliktende og koster deg ingen ting å benytte deg av. Etter at du har mottatt flere tilbud vil du kunne ta et godt valg for å vinne frem saken din og lommeboken.

Vårt fokus

Vi fokuserer på å gi deg god informasjon om produkter og tjenester som gjør det enklere for deg å ta gode valg for din privatøkonomi. Tjenesten Besteadvokat Bodø leverer er helt gratis og uforpliktende, og gjør at du finner den rette advokaten til en god pris. Det er mange advokater der ute og det er viktig at du finner en dyktig advokat som har erfaring innen ditt saksområde, men uten at det skal gå på bekostning av alt for dyre advokatregninger.

Slik når vi vårt fokus

Vi når vårt fokus gjennom tjenesten vi har opprettet for deg. Du fyller ut skjemaet angående din sak så vil du raskt få tilbud fra advokater innen riktig rettsområde. Flere advokater vil altså sende deg tilbud, der du står fritt til å velge den advokaten du mener er den beste for din sak og din lommebok.

Slik fungerer det

Tjenesten fungerer ved at du fyller ut informasjon i skjemaet under og deretter får tilsendt tilbud i løpet av tre virkedager. Tilbudene du får tilsendt er fra advokater som jobber innen rettsområde saken din angår, og du kan dermed være sikker på at en av dem vil gjøre en god jobb for deg. Etter at du har sammenlignet tilbudene du har fått kan du takke ja til den advokaten du mener kan hjelpe deg best.

Velg oss

Du bør velge å bruke vår tjeneste for å spare deg selv for tid og for å finne den rette advokaten til en god pris. Besteadvokat Bodø ønsker at du skal finne en god advokat som er dyktig innenfor rettsområde saken din gjelder, noe vi får til ved at du fyller ut nødvendig informasjon i skjemaet vårt. Vi har samarbeid med flere advokatfirmaer og mange advokater innenfor alle rettsområder i loven, så du kan være sikker på at tilbudene du får er gode og at du vil finne den rette advokaten for deg.

 

 

 

Finn beste advokat i Bodø

Ved å få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Bodø, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Slik finner du riktig advokat

Om du har havnet i en situasjon der du trenger rettshjelp er det viktig at du finner riktig advokat. Først og fremst er det viktig at du finner en advokat som er dyktig innen akkurat det rettsområdet som din sak gjelder. Å finne en rimelig advokat Når det...

les mer

Arv og arveoppgjør

Under et arveoppgjør er det flere som kommer i strid. Ved arveoppgjør foreligger det ofte et testament om hvordan midlene skal fordeles. Skatt i forbindelse med arv Likevel kommer det ofte skattespørsmål opp eller om det er flere arvinger. Ved et testament...

les mer

Hvem får gratis rettshjelp?

Noen rettshjelpere tilbyr gratis rettshjelp inntil en viss begrenset tid, slik som 30 min. Andre tilbyr gratis rettshjelp for personer med en lavere årsinntekt. Her kommer det altså an på hvor man henvender seg, hva saken dreier seg om og hvilken inntekt...

les mer